08 July 2009

Durian punya pasal...











Smlm aku mkn durian kt ulu yam..ada org blanjer..thanks kt org yg belanja aku ngn kwan aku..best sgt mkn durian tu..pelik2 gak nama durian2 ni..mcm2 nama..aku pn x igt da nama apa. 1 jer igt durian d-24,huhuhu best giler..tp bila aku bgn pagi td suara aku serak,uuwwaaaaaa.ni mkn byk durian punya pasal la..x kuar suara aku hr ni tau.sib baik aku x demam..org kata kl x nk badan panas kita kena minum air yg di isi dlm kulit durian tu..lupa plak aku nk ikut petua tu smlm, huhuhu.sabar je la..aku saje je letak gmbr2 durian tu,biar org baca blog aku ni meleleh npk durian tu..yummy!!!!...tp semalam sebelum smpai ke destinasi utk kami mkn buah2 durian tu, terjadi la 1 peristiwa yg melucukan..sgt2 melucukan..smpai kuar air mata aku gelak smlm.tp x leh cite la apa peristiwa tu, malu siut...hehehehe..smlm niat kami nk kena kan some1,tp org tu x jadi ikut ktorg,so cancel la plan tu..org tu mcm tau2 je kami nk kena kn dia..tension tol ngn org tu!!!!!

2 comments:

  1. wah bestnye..
    bile plak fizah nk blnje yatie mkn durian runtuh :P
    huhu

    ReplyDelete
  2. hehehe..yati la blanjer fizah mkn durian..

    ReplyDelete