07 July 2009


First of all, thanks to my frenz neney yang ajar aku benda ni...hahahah.buta it tol aku ni..kl dia x ajar mmg aku x reti nk bt benda2 ni...thanks cayang, luv u, mmuah.huhuhu..hr ni kt opis aku mcm bz jer sumer org, npk kelam kabut.tp aku bt bodoh jer,,,lantak arr dorg nk bz ker apa.janji aku bt keje aku dan sempat lg tulis blog ni..sajer jer nk hilangkan bosan n mengantuk yg teramat sgt ni..g pn member aku nenney tu nk sgt baca citer aku ni,,hahahaha.baca neney jgn x baca..hari ni aku keje cm biasa jer..x der apa2 yg menarik..pergi keje pagi aku bfast dl ngn ns lemak+telur mata+nescafe o ais..pastu lunch aku mkn bihun sup, pedas giler, tp sedap gak la.mlm ni aku nk g ulu yam, pasal akak kt umah sewa aku tu ajak mkn durian.membe dia nk blanje katanya, aku mmg muka x malu,org da ajak..rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari, tol x..so mlm ni nk mkn durian puas2.huhu, sedapnya..

1 comment:

  1. biase la aku kan suke ajop yang bukan2...ni la kakitangan gomen..tenet je ea..
    wei nak ikut makan durian...ko jangan makan banyak2 t kembung susah..huhu

    ReplyDelete