08 July 2009

my new life

















Ni la new life baru aku..masa tu tgh kursus penempatan kat putrajaya..jumpa kawan2 baru.best sangat..at least masa tu aku x lah homesick sgt..huhuhu.rindu sangat kt kawan2 aku masa kt putrajaya dl..masing2 da berpecah, ada yang dapat posting kt negeri sendiri,bestnya.,,ila,fairuz,dak kecik, rindu sgt kt korg..bila nk jumpa korang ekk???skang aku keje kt kl, jumpa lagi kawan2 baru..kt sini aku hepi la ngn new life aku..sebab dapat kawan2 yang sekepala ngn aku..pantang hujung bulan, dapat gaji, msti kuar g enjoy, shoping, karaoke..huhuhu.



No comments:

Post a Comment