12 July 2009

hari isnin dtg lagi..boring tau hari isnin ni,sebab mesti aku rasa ngntuk sgt,ye la hr minggu aku bgn lewat..hehehe.hr ni mmg hari yg memboringkan..dtg keje td aku smpt lg tido jap, smpai lipstip aku melekap kt surat yg nk kena hantar hr ni.sib baik ckit jer, lau byk mmg kena bt lain surat tu..smlm aku lepak kdai mamak, minum teh tarik..pastu rasa lapar aku order la nc goreng ikan masin, tp bila mamak tu bwk nc grg tu aku tgk x de lgsg ikn msin,syur pn x der,nasi tu cuma digoreng ngn telur jer...nc grg aku bt lg sedap tau...benci tol..tp silap gak g order nc goreng kdai mamak..hari ni aku puasa..ptg ni x tau membe aku nk msk apa.nt nk singgah sogo jap beli apa2 yg ptt utk dimsk..aku x de mood nk wat keje hr ni..sib baik x der keje yg urgent hr ni..tp cm ne pun keje ttp keje, mana leh x wat, nt duit gaji yg dpt tu x berkat..emmm, i miss someone actually, huhuhu.lambatnya dia nk dtg cni..

No comments:

Post a Comment