13 December 2010

keje edit mengedit...

time kasih la sb cari pic aku nih kt profile pic dlm fb.huhuhu



i luv this pic!

huhuhu...gmbr2 kt atas tu sbnrnya aku paksa kawan baik aku neney untuk mengedit gambar2 aku dan dimasukkan dlm frame sehinggalah sebegitu rupanya...cian kt kwn aku tuh sb dgn tekunnya dia mengedit pic2 aku..msti dia da hafal muka aku cm ner kan sb kusyuk sgt tgk gmbr aku smbil dok edit2 msk dlm frame tuh.cayer lah neney..i love u so much!dan cite nih pn dia yg mengada2 suruh mskkan dlm blog aku,sb dia kata kl aku x mskkan psl dia tlg aku nih,dia nk claim upah ngn aku..hahaahaha..neney,ko x ikhlas rupanya tlg aku...x bek tau..tp adat berkawan nih mcm tu la,saling tlg menolong,give n take(yang nih aku suka).sb nya aku x reti benda2 mcm nih..so dia reti ckit(katanya la) mean dia kena la tlg aku..sharing is caring kan neney kan..tp aku ttp x puas hati apsal pic ko lg cantik ekk..hahahaha...

3 comments:

  1. hahaha....sempat lagi kutuk aku ea..tapi aku suke pic yang last..cantik tau...ngeee

    ReplyDelete
  2. biasa la..kutuk mengutuk tu menambahkan lagi kemesraan sebenarnya.huhuhuhu...aku suka sume pic tu...

    ReplyDelete
  3. sejuk hati aku sbb ko suke smua pic2 tu..huhu

    ReplyDelete