02 April 2011

hepi besday sis irah & my bro nali...25 Mac 2011

hepi besday irah & nali....

baby Rayyan pn nk smbut besday jgk...syok dia dok atas cik ngah dia..huhuhu

aisya..dak comel..geram btl kt dia nih...

baru nak idupkan api..sib bek ada hero2 nih..huhuhu

bbq time...kenyang gler..

agak terlambat update entry nih..kemalasan yang amat + line tenet yg slow mcm siput sedut...ku kira itu alasan yg paling logik kan2..hehehe..mcm rmai jer follower aku smpai nk kena bg alasan naper lama x update blog...25 Mac 2011 merupakan hari jadi kakak aku irah dan juga adik bgsu aku nasri @ nali...dan kebetulan jga tarikh tu merupakan hari polis..so sbgai warga pdrm,aku terlibat jgk lah ngn sambutan hari polis yg ke 204...kol 6.30 aku da gerak dari umah,sib bek x jem sb hari jumaat..hujan renyai dan bla smpai di ipd hujan agak lebat...kerana tidak mahu merosakkan majlis kami menyambutnya dlm hujan...Selamat Hari Polis buat polis2 semua terutamanya ,....ehmmm2x....hehehehe....ok..smbg balik cite psl sambutan besday sis n bro aku ...smgu sblm tu aku da menempah cup cake from my frenz....aku ni dikira kakak n adik yg baik kot sb sume besday fmly aku,aku bt besday party...kali ni bt bbq...best sgt2...wlpn aku x belikan hadiah apa2 utk dorg..tp rasanya ckup la ngn sambutan yg aku bt...ngn cupcakes lg...dr ptg lg aku sibuk mencuci ayam2 yg da siap dipotong time beli tu dan juga ikan...sementara mak aku sibuk membuat rempahnya...penat jgk mencuci aym 4 ekor..mlm tu ajak kwn aku byah g amik cup cakes...sib bek tie bt lebih lg 1 set so aku grab jer la..jadi 2 set n dia bg diskaun harga pengenalan..1 set cuma rm30...so kami mmg enjoy mlm tu...dan kenyang sgt2.hehehe...hepi besday my sis irah n my bro nasri....semoga hidup korg diberkati slalu..amin..

1 comment: