21 April 2011

weekend wit cik neney

menyanyi dengan sepenuh hati ok!

ni kasut saiz berapa ekk..huhuhu..(apsal perut sy nampak buncit,cik neney,sila jawab)

da mcm pekerja kt fullhouse lak pose kt cni...

gambar kt blkg tu sgt2 comel kan??(tp sy pn comel jgk)

nak kete nih jgk..comel sgt

wit tracy....

meh minum....

sib bek ada yg bermurah hati nk tlg amikkan gmbr kami berdua..tq

jemput mkn yer cik neney..jgn malu2

ok...lupakan psl diet saya..makan je la sb mmg kek dan aiskrim itu sgt sedap..tgk air saya,mana x buncit perut nih,,,da mcm minum 1 jag!

fullhouse..mmg best!

ok..lg skali gmbr ni ada ...sb sy sgt suka kete nih..cumel2

ni la Garden Cafe..cantik sgt kt dlm tu...

comel kan bentuk bear kt blkg tu...

chicken chop..tp sejuk..kureng best

time kasih akak tlg amikkan gmbr kami..tp x clear pn gmbr nih..uuwaaa

sonok sb ada buai..tp xleh buai laju2 la kan ada yg runtuh..cik neney smpai sudah x nak naik buai nih..huhuhu

nak naik kuda nih tp malu sb rmai budak2 jer..ke org dewasa mmg x leh naik ekk..aku pn x tau la
captain quoch

naik escalator pn smpt posing..huhuhu

x masuk pn cni,saje posing

dlm kolam tu ada banyak ikan besar2...

fokus kt gajah dibelakang saya ok...comel kan

mcm menarik jer jambatan gantung kt atas tu..tp siyes x berani nk try..gayatttttt

hehehehe...sy yg agak2 comel

x dapat nek kete api ni nk pusing2 sb time tu driver dia da g rehat...

burung oh burung....

da mcm melawat zoo negara..hahahah

hai..sape lagi lawa/comel??oh saya...time kasih!

show our lov with drumstick not cornetto ekk..hahaha

ala2 model jap ekk..jgn jeles

hensem x pakwe baru saya?

sy lg ke yg comel??time kasih2x...

asal posing nk tunjuk wristband tu..tp cik neney leh tersilap tgk jam..hahaha

time ni leh la senyum2..sekali kete api tu bergerak laju x hengat,menjerit2 takut.ngeri gler

nk bg penumbuk ke hape nih

sy sgt suka parking cni..sape2 nk g sunway,sila cari parking ini yer.sgt2 menyenangkan.huhuhu

sedapnya cik neney makan ekk

masih berselera melantak pizza wlpn sblm tu da melantak sate ngn sup tulang

putrajaya...nt kami dtg lg...hehehehe


sebenarnya percutian (ala-ala) nih dah lama aku ngn bff aku cik neney plan..rasanya dari awal tahun lg,tp baru dapat pergi...mula2 kitorg plan nk g melaka tetapi memandangkan drivernya aka cik neney nih x brapa tau jalan,dan takut ktorg sesat @ balik lewat so ktorg terus tukar plan g sunway lagoon jer...beria btl ktorg plan tau,siap nk print google map lg takut sesat nk ke sana...cik neney kata 1st time dia drive ke kl nih ngn aku...hahaha...aku bertolak dari kelantan ke kl hari jumaat malam sabtu,pg tu kakak aku,kak zu jemput kt greenwood (mmg kebiasaan kl aku ke kl,dia la yg sgt2 setia jemput aku disubuh hari kt greenwood tu)...thanks sgt2 kak zu...i luv u so much..so aku meluangkan la masa x sampai 1 hari pn ngn dia,xpuas sgt nk sembang2 ngn dia..pg tu dia bwk g makan kt kdai makan tu dok ko...kt area giant,lepas tu ktorg g giant,sajer cuci2 mata..hujan lak lebat masa tu...ptg tu kawan aku dtg amik then berbesar hati nk hantar aku ke kajang,pstu blnjer aku makan sate lak..wlpn x dpt makan sate kajang (samuri) tp x per la sb sate kt kajang tu banyak sgt,,ktorg pilih jer mkan kt kdia yg x ramai org memandangkan masa mencemburui ktorg...kwn aku hantar aku dkt ngn kdai sate samuri tu,aku janji ngn cik neney nk jmpa kt c2..dlm 10 minit tgu muncul la cik neney ngn viva dia..hehehe...per lg,msk jer kete ktorg salam n of cos la muah2 dl..opss,muah pipi jer k,jgn salah paham laks..huhuhu....lepas tu cik neney ni bwk g domino's coz aku da janji ngn dia nk blnjer pizza..ktorg take away dan menuju ke putrajaya sb nk lepak kt c2...oh putrajaya,indah sungguh pemandangan dimalam hari,namun disiang hari sgt la panas...lepak kt jambatan pstu apa lg ktorg menjamu la pizza domino tu..sgt2 sedap sb lapar (wlpn aku da mkn sate ngn sup tulang sblm tu).....lepas tu disebabkan hari da lwt mlm(x elok anak dara kuar tgh2 mlm kan bahaya lak) ktorg pn bergerak la balik ke umah cik neney yg terletak kt banting..agak jauh la jgk,jalan pn da agak sunyi dan cik neney suka sgt mengusik dan membuli aku dlm suasana yg agak seram mcm tu..xper cik neney,ada ubi ada batas..ko dtg umh aku nt mmg aku tinggalkan ko kt kubur blkg umah aku..masa ko usik aku tu ko lupa ekk blkg umah aku ada kubur...hahahahahahaha..da sampai umah dia terus tdo sb kepenatan + kekenyangan....keesokkannya,awl2 pg kami da bgn tau,yer la tdo umah org kan xkan nk tnjuk perangai buruk yg suka bgn lwt tuh,hihihi..lepas sarapan roti canai sekeping (cik neney 2 keping yer) ktorg bersiap2 nk ke destinasi kami iaitu Sunway Lagoon..lebih kurang kol 11 lebih ktorg smpai kt sunway piramid,,paling best sb dapat parking yg bagi kami ckup2 dekat sb dekat ngn pintu masuk sunway piramid dan juga sunway lagoon..hari tu x berapa rmai org,x der la nk beratur panjang utk beli tiket..pstu ternampak someone iaitu shikin ngn husband dia black (kawan masa uitm perak dl)..ktorg x tegur pn sb takut salah org tp mmg confirm la dorg rasanya..huhuhu.ktorg amik pakej yg murah jer,so blh masuk 3 tempat jer la...x banyak tempat pn ktorg leh pegi,water park pn ktorg x msk sb mmg x bwk baju utk mandi pn...tp mmg rasa rugi sgt2...tiket dlm 50lebih jer..ktorg main la permainan2 yang ada kt c2,mmg kecut perut gak la tp seronok sgt2..paling best naik jet tu,jet ktorg jer yg x naik2, igt kan overweight ke apa rupanya x tekan butang..siut tol org yg jaga tmpt tu x ajar ktrog,wat malu kat budak2 jer..huhu.kol 1 lebih tu ktorg decide kuar sb nk jalan2 kt sunway piramid lak,,masa nk pulangkan wrist band tu akak yg jaga kat kaunter tiket tu siap tnya ktorg kuar awl gler...nk wt cm ner da ktorg x mandi kt water park tu.kl x msti ada yg x nak balik...hahaha..lepas tu g kt parking kete,ktorg siap leh tdo2 dl dlm kete sb penat gler jalan2..lepas tu salin baju sb da peluh2..ktorg pn mulakan misi mencari restoran yg ktorg nk sgt2 pergi,slalu tgk kt tenet jer tmpt tu..garden cafe ngn fullhouse..rupanya x jauh pn tmpt tu..bila msk tu tmpt tu siyesly cantik sgt2..kt garden cafe tu mmg cntik sgt sb tmpt dia tenang jer...siap ada buai lagi tau...mknan dia blh tahan la cuma chicken chop tu sejuk jer,kl tgh panas confirm sedap.lepas makan apa lg bergambar la kan.aku tgk org yg x msk restoran tu pn sibuk2 gak nk bergambar kt depan restoran tu..sabor jer la..lepas tu jalan2 cuci mata n belikan buah tangan utk si kekasih..oppssssss..huhuhu...dekat kol 3 lbh ktorg pn pegi la plak kt restoran fullhouse tu...tmpt tu pn cantik jgk,ala2 korean.aku tgk pelayan2 dia pn da muka cm korea tau..kt fullhouse ktorg makan kek je tp sedap gak kek tu..aku lak mmg tamak siap order mushroom suop pstu x habis sb rasa muak gler...mmg kenyang gler la lepas tu,perut pn buncit..opss.hahaha...da pnt jalan2 cuci mata ktorg pn blk la sb mlm plak ktorg da plan nk g karok...smpai umah pn da dekat maghrib,tiba2 rasa rmai gler kt umah cik neney nih..aku ni da blushing2 menahan malu..terpaksa la dok dlm bilik je...rehat2 jap,(masa aku rehat tu cik neney sempat lg makan nasik kt dapur ekk)..sabor jer la aku...misi seterusnya ialah karok...mlm tu mmg best la karok cuma sound dia terlalu kuat,aku rasa cm tenggelam jersuara aku nyanyi..agak la banyak la aku nyanyi mlm tu,sumenya lagu tinggi2.smpai sakit2 tekak aku.cian cik neney kena dgr aku nyanyi lagu2 cm tu.hahaha...plg best nyanyi lagu salam untuk kekasih...dkt2 time dia nak hbs tu ktorg nyanyi lagu duet lak..mmg enjoy sgt2 mlm tu..hbs karok tu,hehehe,g melepak plak kt morib..apa nak jadi la ngn kami nih...lepas tu g makan lg..lepas mkn n setelah mata terasa tidak berdaya untuk dibuka,kami pn balik ke rumah utk beradu sb nya pg2 lg da kena bgn utk balik..aku naik bas kt kajang pg isnin 18hb...apa2 pn sgt2 la enjoy ngn cik neney dan next plan percutian ktorg ialah ke genting plak...mgkn bulan 6 @ 7 nanti insyaallah...kumpul2 duit dl k....

6 comments:

  1. huhu...ade pembetulan ea..aku mam roti canai sekeping je..ooo ada hati nak letak aku kat kubur blang umah ko ea..mmg aku tarik ngan ko skali la kan....tapi mmg seronok..hope plan kite nak g genting menjadi ye cik fiza...=)

    ReplyDelete