01 September 2011

TERKILAN





Ntah nape la dgn seorang kawan aku ni..tiba2 jer dia seakan berubah..ntah angin apa la yg msk dlm badan dia sampai kan dia jadi cm tu..bukan nk mengumpat psl dia,cuma nk meluahkan perasaan aku yg agak terkilan sgt ngn dia..dl dia x mcm ni..dia baik dgn aku..baik sgt..kemana2 pn aku ngn dia..nk mintak tlg pn senang,dia mmg baik,dia mmg suka tlg org,dia mmg rajin...xder sb aku nk mrh dia ke apa...ulang lg skali,aku cuma terkilan dgn dia jer okey..hihihi...ntah nape la dia x nk bls msj aku..pyh sgt ke nk bls..tau la raya masing2 sibuk layan tetamu n sedara mara  yg datang..tp time raya ni la kita amik kesempatan nk beraya ngn kawan2 jgk.ni x,kol dia mmg x dpt lgsg,msj aku dia x bls pn..aku mempositifkan pemikiran aku dgn beranggapan yg dia x der kredit utk membalas msj2 aku...rasa nk g jmpa dia n slow talk jer ngn dia..apa mslh dia..dl kl ada mslh blh jer cite2 kan...kl dia nk marah aku ke apa,gtau la..aku manusia biasa,aku ngaku slalu wt silap.kdg2 dok gurau2 pn aku x sengaja terkasar bahasa ke apa..mgkn dia ada terasa hati ngn aku ke apa..tp ni kan raya.,,,aku da beraya ngn dia,da bermaaf-maafan ngn dia...eemmm..mmg penat nk pikir lah psl ni,sb x tau apa punca nya dia jadi mcm tu..kdg2 rasa nk merajuk,xnak layan dia dah..tp dia kawan aku..aku pn da dewasa..so kena matang la kan...xleh la kawan cm budak2 n zaman2 sekolah dl..sebenarnya...aku rindu kan dia..rindu nk sembang2 ngn dia mcm dl..rindu nk kuar lepak2 ngn dia..rindu sume la kt dia..uuwwaaa....jgn la mcm ni my dear frenz...i luv u so much tau...

1 comment: